Vigtig sejr til damerne mod Middelfart

Pitch Handball

Der var lagt op til et rigtigt bundopgør og en 4 pointskamp, da damerne tog imod Middelfart.
Kampen blev en lidt nervøs affære i 1. halvleg. Spillet hang ikke rigtigt sammen og forsvaret var ikke helt oppe i gear. Middelfart kom foran fra 5-5 og kunne gå til halvleg med en føring på 11-9.

Dette forspring blev udbygget i starten af 2. halvleg til 15-19. Det skyldes ikke mindst en del udvisninger til Nyborg. Heidi Rasmussen fik midt i halvlegen sin 3 udvisning og dermed diskvalificeret for resten af kampen.

Der gav en opvågning til resten af spillerne og lige pludselig var det rette tempo der og forsvaret fik fat. Middelfart kom foran 20-16, men så var det slut og Nyborg scorede 8 mål i træk. Bl.a. Bibi Wad fik gang i målscoren. Hun scorede 5 mål i 2. halvleg.

Slutresultat 24-20 til Nyborg og dermed er der lagt afstand til de 2 bundhold. Julepausen kommer meget belejligt. Nu kan spillet finpudses og de skadede spiller har mulighed for at blive klar igen.