Håndboldfitness

Vi træner håndboldfitness hver lørdag i Nyborghallen fra kl 8.00-09.00

Håndboldfitness er 1 times træning hver gang. Først er det Puls, som er løb (stafet, konkurrencer m.m.)
Så er det Power, som er styrketræning med egen kropsvægt.
Til sidst er det Play, som er håndbold med softball – for ALLE uanset om man har rørt en bold før eller er en stjerne på en bane 🙂

Du kan prøve at træne med nogle gange. Hvis du så syntes det er noget for dig, kan du blive meldt ind, ved at gå ind i klubmodulet på klubbens hjemmeside. I højre side er der et link til klubmodulet.
I klubmodulet går du ind holdtilmelding og opretter en profil. Det koster 250 kr. pr. 1/2 år at være med.

Vores medlemmer kan træne gratis med.
Man skal være 18 år og opefter, det er både mænd og kvinder.

Følg med på Facebook i gruppen Nyborg-GIF Håndboldfitness, hvor du kan se hvem der er instruktør og hvis der skulle være flytning af træning grundet booket hal eller lign.

NavnTelefon/mobilMail
Kir Klysner31 13 73 77kir@klysner.dk