Velkommen til Frederik Kronborg

Vi er glade for at kunne sige velkommen tilbage til Frederik Kronborg. Der er lavet aftale med Frederik om at træne U14 pige sammen med Kim Kroun og Mona Christensen
Vi har bedt Frederik præsentere sig selv:

Jeg startede som 7 årig med at spille i Nyborg. Jeg var langt fra den dygtigste på banen på min årgang, og da jeg blev 1. års U16 gik mit knæ i stykker. Derefter blev jeg hjælpetræner i klubben og senere træner. I 12/13 tog jeg divisionstræneruddannelsen på Oure samtidig med, at jeg trænede u14 piger i GOG. Efterfølgende har jeg trænet u18 drenge og u16 piger i Kerteminde.
Samlet bliver det 15 sæsoner med håndbold, 12 i NGIF, 1 i Oure/GOG og 2 i Kerteminde.

Så velkommen til Frederik, vi glæder os til at høste af dine erfaringer og til samarbejdet Frederik 1

Del:

Nyheder