Ungdomsdivision igen i Nyborg – opdateret

Første kamp i kvalifikationsspillet mod Holte var på forhånd udset som den kamp, der skulle vindes for at vores U16 drenge skulle have en chance for at kvalificerere sig. Med en knusende 43-29 sejr ryddede holdet enhver tvivl. Alt lykkedes i anden halvleg efter en svag forsvarsindsats i første, der endte 19-19. Hele 24 kasser blev sat ind efter behag, og da forsvaret også kom rigtig på plads, var kampen allerede afgjort efter 10 minutter i anden halvleg.
Holdet er tyndt besat med bagspillere, så den forholdsvis hurtige afgørelse, gav masser af pauser og mulighed for at få samtlige 12 spillere i kamp.
Det er altid med en vis tvivl, vi melder hold til divisionskval, men drengene har fået en god portion optimisme tanket op og har fået mod på mere. Den næste kamp mod Ajax, som er Københavns næstbedst seedede hold, var dog en lidt stor mundfuld. Her tabte vores drenge 20-32. Den sidste kamp mod TMS Ringsted tabte vi 27-36
Vi bliver nummer tre i kvalspillet og dermed er vi klar som det fjerdebedste fynske hold til den kommende sæson i østdivisionen.

Del:

Nyheder