Uafgjort i vanskelig kamp mod formodet tophold

Med resultatet 25-25 mod Vidar Sønderborg 2, kan vores herrer være godt tilfredse med debutkampen i 3. division. Dagens modstander regnes for top 3 hold, idet de er andethold til SønderjydskE og har 5 spillere fra 1. holds truppen med.

Nyborg startede godt og kom foran 3-1, men modstanderne viste sig at være lige så vanskelige som forventet. Alle fejl blev straffet gennem hele kampen. Nyborgs spil var præget af debutnerver og ukoncentrerede afslutninger.

Sønderborg var foran 18-14 ved halvleg, ikke mindst stort spil af deres målmand. Det blev ikke bedre af, at Lasse Kok midt i 2. halvleg fik sin 3. udvisning og dermed ikke var med resten af kampen. Nyborg var bagud 21-16, men fik med flot fight kæmpet sig tilbage.

Sønderborg havde tremeter efter tid, men kunne ikke passere en særdeles levende og velspillende Jens Bøye i Nyborgs mål. Han havde afløst Michael Nielsen godt inde i 1. halvleg.

Som modstandernes træner sagde efter kampen, var det en flot og intens spillet kamp, som havde 2. divisionsniveau og var mellem 2 hold, som vil spille i toppen af 3. division.

Vi havde håbet på mange tilskuere til debutkampen, hvilket også holdt stik. Der var ca. 260 tilskuere, som sidst i kampen skabte lidt af den gode gamle stemning, hvor hallen koger og dommere og modstandere sættes under pres.

Der var debut til Lars Sommer, Lasse Kok, Franklin Fernandes, Casper Grønnegaard og comback til Lars Nielsen.

For Nyborg scorede Rasmus Bøye 9, Lars Nielsen 1, Lasse Kok Hansen 5, Casper Grønnegaaard 1, Michael Nielsen 1, Kasper Andersen 1, Mads Mortensen 4 og Lars Sommer 3.

Del:

Nyheder