U18 drengene spillede uafgjort i lokalopgør hjemme mod SUS Håndbold

Pitch Handball

SUS gæstede Nyborghallen søndag, og udeholdet mødte op med en god portion selvtillid i posen efter tre store sejre. Vores drenge var ekstra opsatte på, at gøre en god figur.
Vi startede stærkt i både forsvar og angreb – vi stod solidt i forsvaret med hårde tacklinger og god kommunikation/bevægelse, derudover tog Daniel godt fra i målet. Angrebet blev afviklet tålmodigt med god fart og timing samt sikre afslutninger, så vi kunne gå til pause med en solid føring på 14-8.
I 2.halvleg skiftede SUS angrebsformation til 4-2. Dette gjorde, at vi hurtigt kom i problemer – en kombination af godt stregspil og gode skud fra SUS, samt at vores eget angrebsspil skiftede fra sammenspil til enmandspræstationer gjorde, at vi midt i halvlegen kun førte med tre mål.
Derefter blev drengene endnu mere nervøse og pludselig blev det en meget intens og utrolig spændende kamp. Det hele sluttede i en vanvittig afslutning, hvor vi indenfor 15 sek, både kunne vinde og tabe kampen.
Resultatet blev 28-28 – vi var både skuffet og lettet over resultatet pga. vores flotte 1.halvleg, men også fordi SUS havde chancen til sidst for at tage begge point.
Trods alt har vi 7 point på kontoen og ligger i toppen af rækken, så kør på drenge og bevar den gode stemning i truppen.

Trods mange gode præstationer, blev dagens spiller fortjent Jonas Gorm Nielsen – flot kamp.