U18 Drenge

Pitch Handball

Efter en godkendt første halvsæson med en flot 2. plads, er vi kommet skidt fra start i 2.div. A – 4 nederlag og en målscore på 83 – 123, lyder status lige nu.
Derfor må vi konstaterer, at vi er havnet i en pulje med stærkere modstandere end os selv. I kampene har vi i perioder spillet flot håndbold i angrebet og har stået godt i forsvaret, men vores bundniveau har været for lavt.
I de dårlige perioder, laver vi alt for mange fejl i begge ender. Et af vores største problemer lige nu, er vores afslutninger – vi brænder simpelthen for meget. Vane skud, for lidt tålmodighed og dårligeopspil skyldes de mange dårlige afslutninger og hovedårsagen er helt klart for lidt træning/kondition, så dette må vi arbejde videre med.
Hvis vi kan få arbejdet med de ting til vores træningspas, så tror jeg der ligger en sejr og venter på os.
Der er stadig en del kampe tilbage og det er da helt klart vores mål nu, at få en sejr eller to inden sæsonen slutter.
Humøret i truppen er stadig godt og drengene er villige til at arbejde for holdet. Så vi går ind til de sidste kampe med en tro på, at vi kan få point. På onsdag d. 13 feb. kl. 2045 tager vi hjemme imod HF. Odense fra 1 Div. i pokalen, så mød op og støt drengene, derudover er næste turneringskamp ude mod Korsør d. 21 feb.