5 kampe på en uge

U 16 pigerne har haft en travl uge 34
Ud over træningen bød ugen også på 5 træningskampe. Holdet er seedet til elite rækken og ønskede at teste hvor vidt række drømmene også var realistiske.

Mandag mødte holdet Haarby som har tilmeldt sig A rækken en kamp som blev vundet uden problemer 17-10 og hvis kontra fasen havde virket bedre så havde vi vundet 27-10.

Lørdag rejste pigerne til Kolding for at spille 2 kampe som rent fysisk skulle vise sig som en test da vi med en kort pause spillede 4 x 25 min i streg først imod Bramdrupdam som blev besejret 16-8 derefter imod Kolding KFUM som fik en snitter på 23-11 begge kampe burde være vundet med yderligere 10 mål hvis vores kontra havde været bedre.

Tilbage til Fyn hvor den stod på overnatning og pige hygge hos træneren.  Søndag kl 10.00 til ugens 4 kamp imod BR66 Langeskov en kamp som holdet kontrollerede hele kampen og vandt 17-11 igen hvor blev kontra fasen og anden bølgen af.  Sidste test skulle også vise sig at blive den største idet SUS var tråd t til efter et afbud.  Et hold som også er seedet til elite rækken som os selv. Vi havde lånt den ene målmand ud til U 18 pigerne og vi var nede med 3 andre afbud så vi var lykkelige over hjælp fra 4 U 14 piger som også er spillere fra Nyborgs nye dame talent afdeling. Pigerne var nervøse men viste hurtigt at deres gode forsvar var nøglen til en succes oplevelse 8-8 ved halveg var en godkendt indsats.  I anden halveg begyndte kræfterne at slippe op hos U 16 pigerne efter en lang weekend – men så var det godt at de 4 U-14 piger var med for deres indsats sikrede et hæderligt nederlag på 13-15 som kunne være blevet til 14-15 hvis vi ikke havde brændt et straffe i de døende sekunder. Så konklusionen på ugen må være at vi er alt for gode imod A hold og kan spille lige op med Elite hold – og tænk hvad det kan blive til når den kontra fase begynder at virke….og klubbens talent træninger har kørt lidt længere.
Tak for en super weekend piger.

Træneren

Del:

Nyheder