U14 Drenge vinder Ungdomspokalen 2013-2014

Pitch Handball
U14 Drenge Pokalmester 2012-2014
Jonas Rohde, Magnus Kristensen, Oliver Berg, Anders Jensen, Christopher Riedl, Lasse Knudsen, Daniel Jensen, Emil Støchkel, Joanathan Wurtz, Gustav Pletscher, Emil Thorsen. Trænere Morten Andersen og Dieter Pletscher

Efter en fantastisk hold præstation vandt drengene i suveræn stil over Team Vestfyn med 28-21.

En meget lige første halvleg, hvor begge hold havde svært ved at finde deres normale forsvars niveau.

Efter 15 min. i 1. halvleg var det Nyborg som begyndte at få lukket af i forsvaret og specielt for Vestfyns venstre back. Det betød en halvlegs føring på 2 mål.

Fra starten af anden halvleg stod der Nyborg på det hele, meget stærkt forsvar med er lige så god målmand, stort pres på modstanderen i kontraen og et fantastisk bevægeligt andgrebsspil, hvor alle spillere bød ind gjorde, at vi med 10 min. igen var foran med 8 mål.

Sejren blev på 28-21 og kun fordi drengene slækkede en lille smule på koncentrationen, blev sejren ikke større.

Stort tillykke til drengene og tak for den fantastiske støtte fra forældre, søskende og bedsteforældre.