U14 Drenge A vinder SUS Cup 2013

u14 drenge sus cup 2013 - 2U-14 drenge var i weekenden til SUS-CUP, hvor vi havde tilmeldt et A og B hold

A-holdet spillede lørdag tre puljekampe, de første to kampe blev vundet uden de store problemer mod Årup og GOG 2. Det var derfor en tidlig puljefinale som skulle spilles lørdag eftermiddag mod Køge. Den blev vundet med 15-12, hvor vi kampen igennem havde store problemer med Køges fremragende målmand, så heldigvis viste vi i forsvaret at vi er svære at lave mål i mod.
Søndag morgen stod på sidste puljekamp som også blev vundet sikkert, og så var det bare at sætte sig til at vente på finalen kl.15.00. Ventetiden blev bl.a. brugt til at heppe på b-holdet, som havde haft en svær lørdag med tre tabte puljekampe. B-holdets to placeringskampe søndag blev vundet i flot stil, hvor man slog Køge med fire mål, som man havde tabt til om lørdagen med otte. Godt gået drenge.

Finalen skulle spilles mod hjemmeholdet SUS, som havde stor opbakning fra mange fremmødte tilskuere. Vi spillede uden tvivl vores bedste kamp ved stævnet, og efter helt lige ved pausen 10-10, trak vi langsomt fra og vandt kampen 22-17. Igen en meget flot forsvars kamp, hvor SUS skulle kæmpe hårdt for hvert mål de fik, samtidig spillede vi klart det bedste angrebsspil længe. Mange mål fra vores fløjspillere gjorde at vi vandt kampen.

En flot u-14 kamp mod to hold som er meget lige og giver hinanden kamp til stregen.

Morten

Del:

Nyheder