U14 drenge har fået nyt trænerteam

Træner situationen ved U14 drenge er ændret. Der var lavet aftale med Lars Pedersen og Simon Nørgaard til den kommende sæson, men af private årsager så Lars sig nødsaget til at sige fra, inden sæsonen går igang. Heldigvis har Bent Folmer sagt ja til at træde til og træne holdet sammen med Simon.
Simon er aktiv spiller i klubben og har også været målmandstræner de sidste par år. Han er endnu en af vores ungdomsspillere, som vælger at bruge sin håndboldviden og erfaring, samt fritid på de unge håndboldspillere i klubben.
Sammen med Bent Folmer, som jo har rigtig mange års erfaring, er vi sikker på at dette trænerteam vil kunne give drengene en rigtig god sæson, med masser af læring og spændende kampe.
Der vil komme et portræt af Bent Folmer senere.
FullSizeRender 8