U14 Drenge 1. division vinder hjemme over SUS

Pitch Handball

Så kom drengene tilbage på sporet efter et smerteligt nederlag i pokalsemifinalen til Aarup med 22-21.

I lokalopgøret mod SUS var fokus rettet mod vores angrebsspil, som har været noget under vanligt niveau de seneste par kampe. Aftalen var højt tempo og bevægelse i angrebet og det blev fulgt hele kampen igennem.
Desværre var det så forsvaret som ikke fungerede og det betød at målmændene ikke havde de store chancer for at komme ind i kampen. Det udnyttede specielt udeholdets venstre back, som spillede en stor kamp.
Kampen var lige det meste af 1. halvleg, men mod slutningen trak vi fra og førte med 4 ved pausen. Det blev i løbet af 2. halvleg udbygget til en 8 måls føring, hvorefter koncentrationen forsvandt og SUS kom tættere på.
Helt op kom de dog aldrig og drengene lukkede kampen og vandt 32-29. En god hold indsats, som betyder at vi med fire sejre og et nederlag ligger på en flot 2. plads.