U14 Drenge 1. div. vinder de 2 seneste kampe

Pitch Handball

De sidste to kampe har vi fået spillet 4 point mere på kontoen.
Det er gået ud over SUS og Aarup. Første kamp mod SUS blev en kamp, hvor vi fik sat forsvaret rigtigt i specielt 1. halvleg. Det gjorde at vi hurtigt tog kontrollen i kampen og førte komfortabelt igennem hele kampen. Den blev vundet 28-24 og ikke større, fordi der blev sløset lidt de sidste 5 min.

Søndag stod den så på Aarup, et hold hvor vi havde revanche til gode i forhold til vores pokalkamp. Vi har haft det svært mod Aarup tidligere, så det var med lidt bange anelser vi gik ind til kampen. Drengene var dog meget opsatte på, at lave et godt resultat og efter en helt lige 1.halvleg, spillede holdet sig helt ud og leverede flot i 2.halvleg. Både forsvar og angreb fungerede godt i hele kampen, og med vores betydelig større bredde på holdet i forhold til Aarup, blev det til en fortjent sejr på 24-16.

Vi har de sidste par uger fået hævet vores bundniveau og det ses tydeligt i kampene, hvor vores tidligere udfald er blevet meget mindre.