U10 piger flot nr. 3 til julestævne

U10 piger deltog i julestævne i Tommerup. Pigerne var i pulje med Korsør, Svendborg B, SUS og Egense.

Meget tidligt drog vi fra Nyborghallen, udstyret med store madpakker og godt humør.

Første kamp var mod Korsør, som pigerne vandt 3-0. Næste kamp blev vundet med 7-3. Så skulle pigerne møde SUS som vi havde mødt flere gange og altid er helt lige med. Det er altid meget spændende kampe, og vi vidste at hvis vi vandt den, ville vi blive puljevinder, uanset resultatet af den sidste kamp. Det blev som ventet en meget spændende kamp, som pigerne vandt 3-2. Den sidste kamp vandt vi 5-2. Vi var suveræne puljevinder og i finalespillet med de 2 andre puljevindere.

Det var lang ventetid, så pigerne benyttede lejligheden til at gå i svømmehallen, og få ringet hjem til forældre, der kom med mere mad!

Pigerne skulle møde Svendborg A og DHG. De spillede 2 fantastiske kampe og kæmpede med alt hvad de havde og Dicte stod fantastisk i målet.  Men desværre tabte vi i sidste minut 5-4 til Svendborg og spillede 5-5 mod DHG som vandt stævnet.

Men pigerne blev flot nr. 3 og fik en julebamse…. og som Klara Sonne så rammende sagde ” det er sku da bedre end et par strømpet som nr. 2 fik, for de er alligevel alt for store. ”

Så det var en flok stolte, men trætte piger, der vendte hjem fra Tommerup 12 timer efter.   / Lone

Del:

Nyheder