U-18 Pige Ungdomspokal Nyborg – GOG

Det var et spændt nyborgmandskab, der gik på banen til kamp mod de store piger fra GOG, der mødte op med flere spillere fra deres 3 div hold. Inden sæsonstart var vi løbet ind i deres u-16 piger med store klø til følge.
Det var nyborgs piger dog ligeglade med, og spillede en helt i gennem flot kamp. I første halvleg spillede de to hold meget lige, og ikke mindst takket være en storspillende Louise Andersen i nyborgmålet, og Camilla Rønne, der i den modsatte ende skød hul i deres to målmænd, med hele syv rene mål, fra hendes venstre arm. Så da de første 30 min. var gået førte Nyborg således med 14-13. I pausen var der stor tilfredshed med spillet, og ikke mindst angrebsspillet der blev sat fint op, hvor alle bød ind med det, der var aftalt inden kampen, og hvor fight og vilje lyste ud af spillerne.
Som anden halvleg skred frem, blev kræfterne brugt mere og mere op, og med en vigtig kamp dagen efter blev der skiftede meget ud, og det brød den flotte rytme fra første halvleg, men også det løste pigerne fint. Så alt i alt en rigtig fin kamp for Nyborg, der i dag (tirsdag) skal en tur til Middelfart og møde topholdet fra 2 div som de i øvrigt slog ud af pokalen runden før.

U-18 Pige Ungdomspokal(Kvartfinale): Nyborg GIF – GOG    23-29 (14-13)

Målscore for Nyborg: Camilla Rønne 8, Matilde Lundorff  & Maria Hansen hver 3, Ida Bjørner, Kamilla Johansen & Camilla Wagner 2, Josefine Laursen, Ditte Kristiansen & Julie Hermann  hver 1 mål (9 piger på scoringslisten!!)

Del:

Nyheder