Sejr til U16 drenge

Pitch Handball

U 16 drenge SUS-NYBORG – AJAX/TIK 27 – 26
Ref. fra Henrik Petersen:
Efter en 1. halvsæson med lutter nederlag, var vi mange der havde set frem til nogle mere lige kampe. Og det blev en lige og meget spændende kamp.
I første halvleg fulgtes holdene indtil 11-11. S-N trak fra til sidst og førte med 3 ved halvleg, bl.a pga godt forsvarsspil af Nicolai, godt angrebsspil af Magnus og godt målmandsspil af Oliver.
Som før set kom S-N skidt i gang efter pausen. Ajax/tik scorede 5 i træk, men heldigvis fik S-N kæmpet sig tilbage, og på skift bød spillerne ind med gode indsatser, der holdt kampen åben helt frem til 26-26 med 2 min igen. God disciplin i sidste angreb, der varede mere end 1 min, og sejrsmålet blev sat ind med 30 sekunder igen.
Ajax/tik havde sidste angreb, men en meget aggressiv Emil Koch fik effektivt stoppet det, og det sidste 3 meter førte ikke til noget.