Træningstart for herrene

I tirsdags startede den nye sæson op for Nyborg´s 1-2 holds trup. Der var mødt 22 spillere, herunder en del af vores nyoprykkede U18 drenge, op til sæsonens første træning.

Aftenen startede med et oplæg fra vores nye træner Jan Trier. Han fortalte om sine forventninger til spillertruppen og gennemgik programmet frem til sommerferien

Efter mødet løb spillerne op til Borgerskovskolen, hvor der ventede dem ca. 45 minutters løb på banen ved skolen. Godt brugte vente spillerne efterfølgende tilbage til Nyborg Hallen, hvor der blev trænet i små to timer med fuld knald på.

Træner Jan Trier var ikke det eneste nye ansigt til sæsonens første træning. De to unge stortalenter Lasse Kok og Kasper Grønnegaard fra vores naboere SUS, har valgt at prøve kræfter i Nyborg. Endvidere er Franklin Fernandes vendt tilbage, ligeledes fra SUS, både som spiller og træner for U18 drenge.

Rutinerede Kasper Ditlev med en fortid i GOG og Østfyn var også mødt frem til træning, og de viste alle fra starten flotte takter, der lover godt for den kommende sæson.

Frem til 26/6 vil spillerne træne tirsdag, torsdag og fredag.

Nye spillere er jo selvfølgelig mere end velkommen.

Del:

Nyheder