Tilmeldingsblanketten

Igen i år har du muligheden for at tilmelde dig Håndboldskoler i Nyborg i skolernes sommerferie.
Årets tema for alle håndboldskolerne er: ”TeambuildingAktivitetFortjenesteAuktionTurnering”. Denne del skal du kun glæde dig til for det er mega sjovt.
I år kan du tilmelde dig håndboldskolen for U10 – U14 (årgang 1997-2002) i uge 32 eller du kan tilmelde dig håndboldskolen for U16 (årgang 1995 og 1996) der er den 2.- 4. juli.
Håndboldskolen for U10-U14 er med overnatning fra torsdag til fredag (for dem der har lyst) samt frokost alle dage, mens håndboldskolen for U16 er med overnatning fra lørdag – mandag og fuld forplejning.
Prisen for begge håndboldskoler er 700,00 pr deltager.
Tilmeldingsproceduren er som sidste år og du skal gøre følgende for at sikre dig en plads på årets håndboldskole i Nyborg.
Du kan IKKE tilmelde dig via DHF’s hjemmeside før du har modtaget en mail fra mig da vores håndboldskole KUN er for klubbens egne medlemmer.
Det er vigtigt at du benytter en e-mailadresse som dine forældre ser/kontrollerer hver dag (også i ferien). Dette fordi al kommunikation om håndboldskolen foregår via mail og hjemmesiden i år også under håndboldskolen.
Når du har tilmeldt dig bliver du deltager på en af årets bedste og sjoveste håndboldoplevelser og vi glæder os til at se dig.
Hvis du har nogle spørgsmål om Håndboldskolen er du selvfølgelig velkommen til at kontakte Kristina.
Mange ”sommerlige” håndboldhilsner
Kristina og hele håndboldskoleteamet

[contact-form 13 “Håndboldskoletilmelding”]

Del:

Nyheder