SUS-Nyborg U16 pokalmestre

Pitch Handball

SUS Nyborg – HCO 37-30 (20-16)

SUS Nyborg og HC Odense stod over for hinanden for tredie gang inden for kort tid, denne gang i den fynske pokalfinale.
Pokalfinalestævnet blev afholdt i Aarup fritidscenter, hvor u-16 drenge kampen var en af de mest seværdige kampe i løbet af dagen.
Begge hold var helt klar til kamp og var opsatte på at ta pokalen med hjem.
Kampen blev spillet i højt tempo, somderfor gjorde at man i de to holds forsvar, havde svært ved at få sat taklingerne ind på de rette tidspunkter.
Ved stillingen 7-7 fik SUS Nyborg skabt et lille hul pga af gode redninger ved Jonas Rohde og efterfølgende kontra mål fra Anders Stuhr og gik derfor på 10-7.
Holdene skiftes derefter til at score og HCO kæmpede hele tiden med at hænge på, men halvlegen endte med føring på 20-16 til SUS Nyborg.
Efter pausen blev der fra begge hold sat en del mere fysik ind i kampen, men det afholdte ikke spillerne fra at byde ind med flotte afslutninger.
SUS Nyborg slog et afgørende hul og gik på 28-21 i midten af 2.halvleg bla. på en fantastisk spillende Jonathan Wurtz, som scorede efter behag i store dele af kampen.image
HCO kunne i den resterende del af kampen ikke true SUS Nyborg, som har en bred trup og fysisk er hvor de skal være. Det betød en sejr på 37-30 til det det østfynske hold.
Stor ros til Aarup håndbold for et flot arrangeret stævne, som fik de mange medrejsende SUS Nyborg tilskuere op af stolene og med på den gode stemning.

Målscorer for SUS Nyborg : Jonathan Wurtz 13, Chris Pedersen 7, Anders Stuhr 6, Emil Thorsen 6, Christoffer Godskesen 3, Magnus Kristensen 1, Frederik Koch 1

Tillykke til SUS Nyborgs Emil Thorsen som blev kåret til årets pokalfighter.