SUS Nyborg på vej mod målet

Lørdag den 18. august var en dag, hvor herrerne fra SUS/Nyborg bevægede sig endnu et skridt mod målet, der på længere sigt er toppen af dansk håndbold, men på kort sigt oprykning til 1. division.  Dagens modstander, Tommerup HK, stillede med et afbudsramt hold, der gjorde det til en ulige kamp. Det ændrer dog ikke på, at vi fik noget ud af kampen. Træneren noterede sig, at spillerne virkelig er begyndt at styre fokus hen imod, at vores defensiv og returløbet er altafgørende for, at holdet får succes. Vi arbejdede stenhårdt i 60 minutter og var meget disciplinære i returløbet. 
Den i store perioder stærke defensiv blev omsat til mange kontraløb. Både 1.- og 2. fasen så fornuftig ud. At vi så brænder en del er træls, men det får vi rettet til.
Angrebsspillet blev styret kyndigt af vores playmakere og langt hen ad vejen, havde vi tålmodigheden til at vælge de rigtige løsninger.

SUS/Nyborg dominerede kampen fra start til slut, hvilket bekræftes af pausestillingen 13-6 og slutresultatet 30-16. En rigtig god start, hvor vi fik set, at de ting der knokles med i det daglige, er blevet udviklet. Dog venter der meget hårdt arbejde fremadrettet, men vi er motiverede og glæder os.

Del:

Nyheder