Strandhåndbold i Nyborg

Pinselørdag og pinsedag får håndboldspillere fra nær og fjern sand mellem tæerne, når de skal spille ved Fyns Håndbold forbunds stævne i strandhåndbold på Fyns Badestrand på Hjejlevej ved Nyborg.

Lørdag afvikler Dansk Håndbold Forbund en afdeling af Rødbillet Beach Tour 2017 for seniorer, som er et af seks kvalifikationsstævner om at komme til DM.

I år deltager der hold fra: Herrer: SUS Nyborg, HC Odense, Rødby, HEI, Skæring 1 og 2, og hos kvinderne DHG 1, 2 og 3, Bjerringbro, BR 66, Odder, SK Århus, Højfyn.

Der er finalestævne i Kerteminde lørdag den 17. juni.

Samtidig holdes lørdag og søndag for de yngre aldersgruppe FHF’s Nature Energy Beach Handball Cup 2017, og der er i år tilmeldt omkring 200 hold.

Lørdag spiller U14, U 16 og U18 om at kvalificere sig til fynsmesterskaberne, og for U 16 og U18 gælder det ligeledes en plads til DM.

Søndag spiller U8, U10 og U12. Stævnet i Nyborg er et af tre stævner. Der spilles i år i Kerteminde, Nyborg og Assens.

I løbet af de to strandhåndbolddage spilles på i alt 17 baner, og forventningen er omkring 2000 spillere og ledere de to dage og mindst lige så mange tilskuere, oplyser Carsten Madsen fra Nyborg GIF Håndbold. Det er som vanligt de frivillige fra håndboldklubben i Nyborg, der for FHF og DHF sørger for alt det praktiske omkring stævnet. Det involverer flere dages forberedelser og også en del timer med at få ryddet stranden igen.

http://www.fyens.dk/nyborg/Tophaandbold-paa-stranden/artikel/3154987

Del:

Nyheder