Storsejr til herrerne

Et skadesramt Stjernen hold, gjorde hvad de kunne for at hænge på og specielt Lars Bak, som blev kampens topscore med 14 mål, gjorde pæn modstand. 
Det var dog ikke nok til at dæmme op for et forrygende angrebsspil fra Nyborgs side. Fra starten blev skuddene banket ind i Stjernens mål, men Stjernen fulgte godt med, da vores målmænd ikke fik rigtigt fat. Holdene kunne gå til pause med en føring på 19-14 til Nyborg. Stjernen forsøgte med offensivt forsvar og mandsopdækning, men det gjorde, at der blev mere plads til de øvrige spillere og Mikkel Wichmann var i hopla og scorede næsten som han havde lyst. Kasper Jacobsen fik fat i målet i 2. halvleg og det blev udnyttet til hurtige kontraer, hvor Rasmus Bøye gang på gang fik scoret. Det blev til en af de mest målrige kampe længe og som sluttede med en sejr på 40-25.
For Nyborg scorede: Mikkel Wichmann 10, Rasmus Bøye 9, Mads Mortensen 6, Anders Bo og Jakob Kampmann hver 4, Martin Hansen, Franklin Fernandes og Kasper Andersen hver 2 og Lars Pedersen 1.

Del:

Nyheder