Støt divisionsherrerne onsdag aften i den vigtige oprykningskamp

Der bliver masser af spænding og stemning, når SUS Nyborgs herrer skal vinde over FIF. Kom og støt SUS Nyborg i deres kamp om oprykning til 1. division.
SUS Nyborgs 2. divisionsherrer spiller mod FIF, København, onsdag den 20. april kl. 20.00 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Nyborg Håndbold håber, at rigtig mange Nyborg og SUS spillere møder op, og er med til at støtte holdet i bestræbelserne på at rykke op i 1. division. Kom og bak op – og få en håndboldoplever!

For at SUS Nyborgs herrer kan fortsætte kampene om oprykning til 1. division, er en sejr nødvendig i kampen onsdag aften kl. 20.00. Som bekendt tabte holdet 25-29 søndag aften ude mod Hjortshøj-Egå, og derfor kræves en sejr, og i værste fald med mindst fire mål for at sikre på videre deltagelse (hvis FIF vinder den sidste kamp mod Hjortshøj-Egå, ender alle tre hold så med hver to point, og derfor bliver målscoren afgørende for, hvilke to af de tre hold, som går videre til de afgørende kampe).

Så med mest mulig støtte fra hjemmepublikummet håber spillerne naturligvis på, så det kan blive to yderligere kampe i maj om den endelige oprykning, mod 1. divisionshold – enten Ajax, København, eller Skovbakken fra Aarhus.

Derfor – kære børne-, ungdomsspillere og øvrige i Nyborg Håndbold, tilskuere m.fl.: Vi ses i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter på onsdag kl. 20.00!

Del:

Nyheder