Stævner i Brørup og Vejle 2018

Traditionen tro deltager vores ungdomshold i stævner i Brørup og Vejle

U10 og U12 drenge og piger tager igen til Brørup-Cup 6. – 8. april. Det plejer at være nogle rigtige hyggelige dage, hvor der bliver spillet en masse håndbold, heppet på hinanden og hvor fællessskabet bliver styrket, både på holdene men også mellem klubbens hold.
Der er også tradition for at en gruppe forældre booker overnatning i nærheden af hallen, hvor de så både ser håndbold, men også hygger sig på tværs af forældregrupperne. Spørg eventuelt din forældrerepræsentant på holdet. Det er en super hyggelig weekend for både store og små.

I påsken tager klubbens U14, U16 og U 18 til Vejle påske Cup. Dette stævner vælger vi år efter år, fordi alle kampe bliver spillet under samme tag. Vejle har nemlig 6 haller/baner, hvor alle kampene bliver spillet. Det betyder at vi kommer tæt på hinanden, kan nyde en masse håndbold og styrke fællesskabet på tværs af holdene.
Også i Vejle er der tradition for at en gruppe forældre booker sig ind på hotellet der ligger lige ved siden af hallerne. Det er super hyggeligt og absolut anbefalelsesværdigt.
Så sæt kryds i kalenderen 29.-31. marts 2018. Vi glæder os allerede.

Del:

Nyheder