Sikker sejr til Damerne ude over SUS

Første kamp efter nytår og så et lokalbrag mod SUS. SUS er blevet forstærket i julepausen, så pigerne var meget nervøse før kampen. De kom foran i starten, men SUS fulgte godt med og fik udlignet til halvlegsstillingen 11-11. 1.halvleg var præget af hårdt og kontant forsvarsspil fra begge hold, men det kostede flere udvisninger til Nyborg, som SUS udnyttede og dermed holdt sig inden i kampen.
Tingene blev justeret i halvlegen og forsvaret fandt de rigtige løsninger og Pernille andernse stod en super halvleg, Der blev lukket helt af for SUS som scorede dres føreste mål i 2. halvleg efter 9 min. og fik reduceret til 14-18 efter 19 min. Michael Buster trak “kaninen op af hatten”, da han gav comeback til Louise Bratås (Skadespause) og hun kvitterede med sine velkendte gennembrud og scorede 5 mål midt i 2. halvleg. Alle  Nyborgspillere gjorde godt og alle markspillere som var på banen scorede. Det viser noget om bredden og den tro der er på egne styrker.
Kampen  mindede meget om den modsatte kamp i 1. halvsæson, hvor Nyborg trak fra i 2. halvleg. Denne gang  til slutresultatet 26-16. Pigerne møder torsdag Stjerne hjemme.
For Nyborg scorede Louise Bratås 5, Heidí Rasmussen 5, Louise Dreier 4, Bibbi Wad 4, Ditte Tønder 3, Mia Svane 3, Gitte Viskum og Alberte Madsen hver 1.

Del:

Nyheder