Sejr til U18 Drenge

Pitch Handball

Efter 3 weekender med kvalspil. til 1. div. startede sæsonen for U18 i 2. div.
Modstanderen hed Faaborg HK og drengene var opsatte på, at få en sejr ovenpå de mange nederlag i kvalspillet.
Drengene havde tydeligt lært fra kvalspillet, at forsvaret/returløb betyder alt og lukkede godt ned for Faaborgs spillere. Ved halvleg stod der 10-4, så godkendt ret forsvarsmæssigt, men angrebet var ikke prangende – alt for mange dårlige afslutninger og dårlige opspil.

Efter pausen fik vi en god periode med vores angrebsspil – spillet flød bedre og der blev scoret. Men hvor forsvarsspillet var vores stærkeste kort i første halvleg, så var det svageste i 2. halvleg – ingen bevægelse og kommunikation, og pludselig kunne vi heller ikke score, så Faaborg halede langsomt ind på os med kun en fire måls føring til os. Så fik vi ro på spillet, fik stabilt forsvar på igen og stille og roligt kørte vi sejren på 27-20 hjem.

Alt i alt en godkendt indsats – men der skal arbejdes både med angreb og forsvaret, hvis vi vil være med i toppen af 2. division. Vores bundniveau må ikke være så lavt – dette vil blive straffet mod bedre modstandere. Næste kamp er søndag hjemme mod Næsby – et hold som tabte deres første kamp, derfor skal vi have en sejr.
Så vi forventer en god uge med masser af vilje og gejst til træning.
Endnu engang tillykke med jeres første sejr – det havde vi brug for som hold….