Sejr til U18 Drenge ude over OH77

Efter seneste flotte hjemmesejr over Kerteminde, skulle vi møde rækkens næstsidste hold OH77, som ret overraskende havde spillet uafgjort mod SUS sidste weekend.
Derfor var vi opsatte fra start og spillede fornuftigt med gode solide tacklinger og flotte gennemspillede angreb. Kort inde i første halvleg fører vi med tre mål, men kan ikke rigtig slå hul og dermed lukke kampen. Føring holder dog til pause, hvor vi får de sidste ting på plads, rent taktisk, så at vi for alvor kan afgøre kampen. Dette viser sig dog ikke at holde stik – vi stopper fuldstændigt med at dække op, glemmer samtidigt at bruge vores aftaler i angrebet og får ikke udnyttet vores 2. bølge godt nok – Der bliver brændt for meget.
OH77 kommer flot igen og når op på 21-20. Derefter tager Daniel godt fra i målet og vi får nogle nemme kontra mål – koncentrationen og viljen til sejr kom pludselig frem igen. Til sidst lukker vi kampen med en pligt sejr på 28-24.
Næste weekend d. 2.dec kl.1245, tager vi imod rækkens suveræne tophold GOG, hvor vi gerne skulle være mere stabile i både angreb og forsvar og ikke mindst have viljen til at kæmpe for holdet i samtlige 60 min. Hvis disse ting er på plads til kampen søndag – kan alt ske og vi går 100 % efter sejren.
Tillykke til Daniel der med endnu en flot præstation i målet, blev kampens spiller – håber Nisserne faldt i god jord…

Lars og Michael…

Del:

Nyheder