Sejr til Herrerne ude over Stjernen

Det blev den ventede sejr over Stjernen. Det blev dog noget af en gyserkamp. At møde Stjernen en hverdagsaften i Sct. Jørgensenhallen, er altid specielt. Som modstander skal man bare være klar, idet de kører på hele tiden.
Stjernen kom bedst fra start og førte 9-7. Så kom Nyborgs forsvar og kontraangreb i gang og via 10-10 kunne drengene gå til halvleg med en føring på 13-18. Det var specielt Rasmus Bøye der førte an med scoringer. Det gode spil fortsatten i starten af 2. halvleg,  hvor holdet gik til 14-22. Så kom der 3 småfejl som Stjernen udnyttede til scoringer. De fik igen tro på noget i kampen og de fik reduceret til  20-23 midt i halvlegen. Det sidste kvarter blev Nyborg ramt af en byge af udvisninger og Stjernen udnyttede det til at komme helt tæt på til 31-32, inden Mikkel Wichmann scorede til 31-33 med kort tid igen. Stjernen fik reduceret til 32-33 som blev kampens resultat.
Bedst for Nyborg var Rasmus Bøye med 9 og Mikkel Wichmann med 8. Resten blev scoret af Mads Mortensen og Franklin Fernandes med 5, Anders Bo og Kasper Andersen med 2, Martin Hansen og Jacob Kampmann med hver 1.
Næste kamp bliver hjemme mod Assens torsdag den 27.10 formentlig kl. 20.30. Kampen er ikke endeligt fastsat endnu (Flytning fra den 29.10)

Del:

Nyheder