Sejr til Herrerne over Team Nøs

Søndag eftermiddag skulle vi en tur til Haderslev, hvor hjemmestærke Team Nøs tog imod.

Jyderne havde inden dagens match ikke tabt en hjemmekamp i to sæsoner, så det var en lidt nervøs træner, der sendte sine tropper i kamp.

Opgøret blev “desværre” lige så spændende som vi havde frygtet. Team Nøs startede som lyn og torden. De stod godt i forsvaret, og vi haltede bagefter med 2-3 mål i starten af kampen. Langsomt men sikkert overtog vi føringen, og Nyborg kunne gå til pausen i front med to mål.

Anden halvleg blev en ren gyser. De to hold skiftes til at være i front, og der blev fightet så der stod gnister. Vores unge gutter viste i slutminutterne stor moral og efter en forrygende finish, kunne vi tage tilbage til Nyborg med en 29-28 sejr i bagagen.

Gutterne skal have ros for en stor fight, og holdånden var også fantastisk da det brændte på for alvor. Alle bakkede hinanden op, og vi stod sammen som et hold. Der var intet brok overfor de to dommere, som iøvrigt dømte rigtig godt.

Rasmus scorer 10 mål, og var meget scoringssikker fra venstrefløj og på straffekast. Mads Mortensen styrede flot vores spil, og bankede 7 mål i kassen på “kun” 15-16 afslutninger. Bonden hev vigtige redninger op da det brændte mest på, og Jeg kunne blive ved med at fremhæve folk. I stedet vil jeg fremhæve hele holdet der viste fantastisk moral.
Denne sejr har lært os en masse, og jeg ser med stor glæde frem mod vores to næste kampe, der begge er på hjemmebane i “Fort Nyborg Hallen”.
For Nyborg scorede

Rasmus Bøye 10
Mads Mortensen 7
Lasse Kok Hansen 4
Lars Sommer 4
Mirza Karalic 1
Kasper Andersen 2
Casper Grønnegaard 1

Del:

Nyheder