Sejr til Damerne ude mod TPI Odense

Pitch Handball

Der var lagt op til en spændende kamp, idet TPI lå med 1 point mere end Nyborg. Altså en rigtig 4-points kamp.

Kampen i 1. halvsæson var tæt og gav sejr til TPI med 1 mål.

Pigerne var klar til kamp og med en koncentreret forsvarsindsats gennem hele kampen og en stærkt spillende Christina Dreier i målet, trak pigerne fra fra starten af kampen.

Der kom foran 0-4 og 1-9 og kunne gå til halvleg med en føring på 7-14. Det forspring holdt kampen ud, idet sejren blev 18-25. I starten af 2.halvleg kom der en del tekniske fejl og TPI kunne reducere til 13-18, men så kom der igen styr på angrebet og føringen blev øget til 15-24, inden TPI fik reduceret til slutresultatet.

Dermed lagde pigerne yderligere afstand til bundholdene. Næste kamp er først den 24.1 på hjemmebane mod Bov