Sejr til 1. herrer ude over Vejle/Bredballe HK

Pitch Handball

Søndag eftermiddag skulle vi en tur til Vejle, hvor de lokale gutter fra Vejle Bredballe II tog imod det unge Nyborg-mandskab. Sidste weekend var jeg selv på plads i Vejle, da holdet uden problemer slog Team Nøs Haderslev, så jeg var klar over at vi skulle op imod en stærk modstander, der også havde vundet sæsonens tre første kampe

Taktikken gik bla ud på, at vi skulle være helt klar fra starten, og at vi skulle løbe kontra hele tiden mod et Vejle-mandskab med flere tunge spillere på holdet. Denne taktik fulgte drengene fantastisk og efter 10 min var vi i front med 6-1. Første halvleg var det bedste vi har vist i denne sæson. Forsvaret stod fantastisk, og Bonden tog godt fra i målet. Vores angrebsåbninger gjorde ondt på Vejle, og vi spillede os frem til 100% chancer i stort set hvert angreb. Kontrafasen var fremragende, og vi kunne gå til pause med en 18-11 føring i ryggen.

I pausen snakkede vi om at holde fast, og ikke lukke Vejle ind i kampen. Det løfte holdt gutterne, og efter 40 minutters spil førte vi således med hele 10 kasser. Herefter gik det hele lidt op i sjov og ballade, og vi kunne efter de 60 minutter tage 2 vigtige point med hjem til Nyborg via en sejr på 29-26.

Kampen vidner om en stor bredde. Holdet kæmpede flot for hinanden, hvilket lover godt for fremtiden.