Sejr og nederlag til Serie 1 Damer

Pitch Handball

Torsdag var pigerne en tur i Humble og vandt en flot og sikker sejr på 20-12 efter halvlegsstilling 8-6. Om det var den lange tur der gjorde det vides ikke, men Humble kom  foran 5-0 inden pigerne kom i gang. Men en stor spillende Kalser i målet, som bla. tog 4 straffekast og Cille i hopla  med 5 mål og Sarah og Heidi med hver 4, kørte pigerne den første sejr hjem.
Resten af Nyborg’s mål blev scoret af Louisa Dreier, Heidi Gregersen og Lise Ubbesen med hver 2 og Trine Wenholt med 1.

Allerede fredag tog pigerne imod Topholdet Ollerup/Skerninge. Efter en føring på 2-0 og 5-4 kom pigerne bagud med 8-11 ved halvleg. Der var chancer nok, men der blev brændt for meget i fri position og også på straffekast. Fra starten af 2. halvleg kom der for mange fejl og det straffede Ollerup prompte med hurtige kontraer og kunne gå til 8-21, inden pigerne efter ca. 15 min. spil, fik scoret 2 hurtige mål og fik bedre gang i angrebsspillet igen. Det store forspring kunne ikke hentes og Ollerup vandt en sikker sejr på 28-16.

For Nyborg scorede Maria Haumann 5, Heidi Rasmussen og Sarah Riis hver 3, Cecilie Hansen 2 og Louisa Dreier, Lise Ubbesen og Nanna Langæble hver 1