NG&IF's Koncertudvalg og Carlos Santana i Arena Fyn

Så har koncertudvalget igen været i gang.
Denne gang for at stille arbejdskraft til rådighed for koncertarrangøren JVB. Dermed var koncertudvalget sikre på en pæn indtægt.
Ca. 100 mand har gennem hele mandagen været igang, heraf var Håndbokldafdelingen selvfølgelig godt repræsenteret. Det startede mandag morgen med opstilling af scenen. Lidt senere ankom de 5 store sættevogne med udstyr til orkestret samt alt gear til selve koncerten. Lys, lyd andet udstyr.
Under selve koncerten sørger Koncertudvalget for Garderobe, Brandvagter, Visitering af tilskuerne, Billetkontrol m.m.og efter koncerten skal det hele pakkes sammen igen. Der skal bruges hjælpere til mange forskellige opgaver.

Kl. 22.40 var selve koncerten færdig og kl. 00.35 (Det var hurtigt) var de 5 lastbiler pakket og klar til afgang. det sidste der manglede er, at Sceneholdet fra Koncertudvalget får pakket scenen sammen og så er det hjemad.

Næste gang Koncertudvalget er i gang er torsdag den 11.11, hvor Simply Red spiller i Arena Fyn. Her skal hele konceptet rulles ud igen.

Dette indlæg er for at fortælle, at Koncertudvalget tjener gode penge, men også i perioder skal bruge hjælp. Såfremt i er interesseret i at hjælpe, kan i kontakte Håndboldafdelingens planlægger Jimmy Rasmussen på mobil 51945213 eller mail jimmir@skovparknet.dk

Del:

Nyheder