Nederlag til herrerne i topkamp ude mod Sønderborg

Pitch Handball

Kampen mod Sønderborg var første runde i 2. halvsæson. Vores drenge havde set frem til topbraget med stor spænding. Med sejr kunne drengene holde juleferie på 1. pladsen.
Desværre viste Sønderborg sig at være en lige så svær modstander som frygtet. Holdet er stærkt besat på alle pladser og det er tydeligt, at der er 1. divsionsreserve blandt spillerne.
Det bedste hold vandt topbraget med 32-29, efter halvlegsføring på 17-15.

I starten af 1 halvleg fulgtes holdene ad. Midt i halvlegen fik Sønderborg en føring på 4 mål, men det lykkedes Nyborg at reducere til halvleg.
I 2. halvleg holdt Sønderborg føringen på 2-3 mål og var til sidst foran med 5 inden Nyborg fik reduceret til slutresultatet 32-29
Nederlaget er der ikke så meget at sige til. Sønderborg tager den 1. plads i rækken efter redaktørens mening.
Så er der 2. pladsen tilbage at spille om, hvilket også er inden for mulighederne.