Nederlag til Herrerne hjemme mod Kolding HK

Pitch Handball

Den modsatte kamp gav problemer og derfor var der ventet en svær kamp. Drengene kom planmæssigt foran 6-3 på grund af flot kontraspil. Kolding fik sig kæmpet tilbage til 9-9 og trak fra til halvlegsstillingen 12-15. Det skyldes solidt forsvar og god målmand, men der manglede vilje og kvalitiet i afslutningerne fra Nyborgs side. Der blev simpelt hen brændt for meget gennem hele kampen.
I den modsatte ende faldt forsvaret og fandt gennem kampen ikke løsningen på Koldings angrbesspil og det medførte at målmændene havde alt for få redninger.
I starten af 2. halvleg fik drengene kæmpe sig tilbage til 17-17, men herfra var det Kolding der var i front og selv om Nyborg fik reduceret til 27-28, kunne Kolding score kampens sidste mål til slutstillingen 27-29.
Der var debut til et ungt målmandstallent, Mathias Mosel som er kommet fra GOG i vinterpausen.

For Nyborg scorede Andes Bo 8, Mads Mortensen 7, Mikkel Wichmann 4, Rasmus Bøye 3, Lars Pedersen og Kasper Andersen hver 2 og Jacob Kampmann 1.