Jubel hos U14 piger

Pitch Handball

U14 pige spillede mandag aften mod Tommerup. 1. halvleg var tæt og spillerne kunne gå til pause hvor der stod 10 -10 på måltavlen.
2. halvleg var med et Nyborg hold der havde sat sig for at denne kamp skulle vindes. De spillede fokuseret, forsvaret fik lukket af, og Katrine i målet stod fantastisk.
Der skulle spilles over 10 minutter af 2. halvleg før Tommerup kom på scoringstavlen.

24-14 vandt U14 piger over Tommerup, efter fantastisk flot håndboldspil.

25 minutter fantastisk håndbold gjorde at pigerne kunne gå fra banen med en sejr på 24-14.

Efter kampen blev pigerne bedt om at fortælle hvad der gjorde udslaget for kampen; “Forsvaret fik lukket af, vores gennembrud lykkedes, sammenholdet på holdet og vores fantastiske målmand Katrine Thorup”

Det var en flok glade piger der kunne gå i omklædningsrummet og nyde sejren og følelsen af at have leveret en gang rigtig flot håndbold.