Holdfællesskabets logo og kampprogram på plads

Her ses SUS Nyborgs logo. Spilletrøjerne bliver hvide og de to holds spillere skal spille i røde bukser. Også holdenes kampplan er nu klar. Det nye logo for holdfællesskabet mellem divisionsherrerne i SUS Håndbold, Ullerslev, og Nyborg GIF håndboldafdeling, er nu klar. 
Logoet består af det fælles navn SUS Nyborg og en omkranset håndbold, der symboliserer fællesskabet. Farverne er rød, hvid og grå, som samtidig bliver spilletøjets farver for de to hold, som henholdsvis spiller i 2. division og 3. division. Spillertrøjerne bliver hvide og bukserne røde – svarende til de to moderklubbers officielle klubfarver. Når der skal skiftes trøjefarver på udebane er spilletrøjerne grå.
Desuden er organisationen bag SUS Nyborg også helt på plads. Og på banen har en trup på omkring 30 spillere, både fra de hidtidige divisionshold i SUS og Nyborg men også flere spændende nye spillere for længst indledt træningen til den forestående sæson, hvor de første kampe spilles i slutningen af september.
Hele det nye projekt, herunder spillertruppen og eliteudvalget, vil tirsdag den 14. august kl. 18.45-21.00 i Nyborghallerne blive præsenteret for de to klubbers nuværende sponsorer og øvrige samarbejdspartnere. Samme dag afvikles også pressemøde.

 Også de to SUS Nyborg-holds kampe er nu fastlagt endeligt

Del:

Nyheder