Hils på Dennis Vesterskov

Så blev det tid til at præsentere en af U12 pigernes trænere. Denne årgang er jo rigtig stor og vi har derfor en del trænere tilknyttet holdet. En af dem er Dennis Vesterskov.
Der kan vel ikke herske nogen tvivl om at Dennis er kvalificeret til at træne denne årgang. Han har tidligere trænet senior divisionshold, deriblandt Nyborg, han har selv spillet i flere klubber på højt niveau, både her hjemme og i Tyskland.
Vi er meget glade for at have Dennis som træner i klubben, og er sikker på at det team der står bag pigerne i å, vil give holdene en masse læring og gode oplevelser. land.
Vi er meget glade for at have Dennis som træner i klubben, og er sikker på at det team der står bag pigerne i år, vil give holdene en masse læring og gode oplevelser.
FullSizeRender 13