Herrerne vandt vigtigt topopgør med AG Håndbold 2

Pitch Handball

Der var tale om direkte kamp om 2. pladsen i rækken, da drengene tog i mod AG Håndbolds 2. hold.

På forhånd var holdet lidt spændt på kampen, idet AG er et stærkt hold og med Mads Mortensen ude kunne det frygtes, at der ikke kom tryk nok på i bagkæden.

Nyborg startede med den yngste bagkæde i mange år. Jonas og Jakob Kampmann og Patrick Nielsen som tilsammen ikke har spillet 30 1. holdskampe startede kampen.  Jakob og Patrick scorede hver 3 mål i 1. halvleg. Der var tale om et stærkt forsvar med en stærkt spillende Mirza i midterforsvaret, hvilket gjorde at Michael Bonden tog fra i målet på vanligt høje niveau.

Halvelgsstillingen 13-9 til Nyborg. I starten af 2., halvleg viste AG noget af deres kvaliteter, idet de hurtigt fik udlignet til 14-14. Her blev holdet ramt af et par udvisning. Det var de ikke tilfredse med og der faldt yderligere udvisninger p.g.a. brok overfor dommerne. Denne periode benyttede vores drenge til igen at trække fra til 20-14 og dette forspring holdt kampen ud til slutstillingen 26-21.

I 2. halvleg viste Jonas Kampmann vilje, engagement og tog ansvar og bankede 5 kasser ind.

En solid indsats af alle drengene bragte dem tilbage helt i toppen af rækken på 2. pladsen

For Nyborg scorede Jonas Kampmann 5, Rasmus Bøye 4, Mirza Karalic 4, Kasper Andersen 4, Jacob Kampmann 3,  Patrick Nielsen 3, Tim Sloth 2, Michael Krølle Nielsen 1