Herrerne fik 1 point i topkampen

Herrerne mødte søndag Kolding IF2 og det var tydeligt, at de træner sammen med Ligaholdet. Et komplet hold uden de store svagheder og nogle gode skytter og med styr på spilaftalerne.
Nyborgs forsvar fik aldrig indstillet sig rigtigt på Anders Munch som scorede 10 mål, men samtidig var særdeles farligt i indspillede til deres stregspiller som scorede 8 mål.
I en tæt halvleg var drengene foran hele tiden og kunne gå til halvleg med 13-11. Denne føring skulle have været noget større. Koldings målmand stod en rigtig flot kamp, men der blev brændt for meget på ham.
Kolding kom foran 1. gang ved 17-18 og holdene skifte til at føre gennem 2. halvleg. I slutfasen var det Kolding der var i front med 1 mål og Nyborg der hele tiden udlignede og det fortsatte helt til slut. Anders Bo brændte straffe med 1 min. igen men fik revance med en scoring til slutresulatete 28-28.
Drengene var heldige til slut, idet Casper Jacobsen hev 2 superredninger ud af ærmet og forhindrede dermed, at Kolding tog begge point med hjem.
For Nyborg scorede: Mikkel Wichmann 6, Anders Bo 5, Mads Mortensen 5, Jacob Kampmann 5, Rasmus Bøye 4, Franklin Fernandes 1, Jonas Kampmann 1 og Kasper Andersen 1.

Næste kamp er hjemme søndag den 20.11 mod Sydals

 

 

 

 

Del:

Nyheder