Håndboldskole 2012

67 spillere og 18 trænere/ledere deltog på årets Håndboldskole. Torsdagen blev brugt på træning og om eftermiddagen  var der kamp mod trænerne. Den blev trods alt afviklet i god ro og orden (:-) Herefter var det tid til aftensmad. Formanden grillede og alle fik et godt og solidt måltid. Tak til de forældre der havde tilbudt at hjælpe med det praktiske og bagning af kager.
Efter en kort “slå mave pause”, skulle der gang i aktiviteterne for at skaffe point nok til at modtage penge til fredagens auktion. Blandt andet var der dobbeltstafet (2 mand med sammenbundne snørrebånd) her skulle spillerne vise at de kunne koordinere og samarbejde. Efter aktiviteterne var der kage og så skulle der gøres klar til at alle skulle gå til ro. U10 kom i seng kl. 23.30 og U12 + U14 var i kassen kl. 24.00 (næsten)

Fredag morgen blev alle vækket kl. 07.00 og Anina og hendes køkkenteam var klar med morgenmad. Kl. 09.00 gik autionen i gang. Her skulle der købes rekvisitter, som kunne give fordele i den efterfølgende turnering. Her var det igen overblik, koordinering og samarbejde der var i højsæde. Blev der nu købt det rigtige og til den rigtige pris??
KL 14.00 var det slut på Håndboldugen.
Tak for en god uge og tak til Føtex, som sponsorerede frugte gennem hele ugen og selvfølgelig en stor tak til alle trænere og Køkken-crew, som valget at bruge en uge i håndboldregi. 
Alle billeder er nu lagt på sitet.

Del:

Nyheder