Koncertudvalget har uddelt kr. 250.000

Koncertudvalget som arrangerer koncerter, hjælper Handelsstandsforeningen samt tjener penge på alt muligt andet er NG&IF’s støtteforening.
Fodbold, Bordtennis, Gymnastik og Atletik og Håndboldafdelingen ejer Koncertudvalget og hvert år uddeles der overskud i forhold til ejerandel. I år har håndboldafdelingen modtaget 112.500 som går til drift af ungdomsafdelingen.
Vi kan ikke undvære dette tilskud, da der elles ville komme yderligere kontingenter. Det gør blandt andet, at der ikke skal betales for harpiks, tape m.m. til holdene, sat at der gives tilskud til stævner m.m.

Det kan kun lade sig gøre ved at mange frivillige hjælpe med de forskellige arrangementer. Bl.a. sørger afdelingen for uddeling af præmier til Året Nytårsbanko. Det er blevet en tradition at U14 Pigerne stiller med 4 spillere og igen i år var de på banen  og hjalp med uddelingen af præmier.

Såfremt der er nogle af jer der kunne få lyst til at give en lille eller stor hånd med til Koncertudvalget arrangementer kan i kontakte Carsten Madsen – 20737997  og få et overblik over hvad det går ud på.

Godt Nytår til alle. Vi glæder os til at komme i gang med turneringen igen.

 

Del:

Nyheder