Kom med i Forældreudvalg

Jeg har i samarbejde med ungdomsudvalget startet et forældreudvalg.

Dette udvalg vil have til formål at hjælpe de forskellige hold, når der er arrangemeneter m.m.

Formålet er at skabe nogle sjove og hyggelige oplevelser for de unge mennesker og samtidig aflaste trænerne i deres opgaver, så de kan koncentrere sig om håndboldspillet.

Jeg vil være kontaktperson for udvalget. Tanken er så at hvert hold finder 1 eller 2 forælder,som så er kontaktperson for det enkelte hold.

Jeg vil bruge kontaktforældrene til at uddelegere “opgaver” til resten af holdet.

Samtidig vil vi holde møde 4 gange om året, hvor vi vil skabe overblik over de opgaver, oplevelser og muligheder der er for det enkelte hold. Men samtidig vil det forhåbentligt også skabe en bedre dialog, være idebank samt styrke sammenholdet for både det enkelte hold, men også for ungdomsafdelingen i helhed.

Min tanke er at jeg deler forældreudvalget op i 2 grupper, fra U6 til og med U10 og U12 til U16. Det er bevidst, at jeg ikke har taget forælder/barn holdet og U 18 med, da jeg tænker at det ene sted er man dækket godt ind med deltagende forældre, og ved U18 klarer de det meste selv. Hvis nogen kunne ønske sig det anderledes, er I meget velkommen til at rette henvendelse.

De forældre som kunne tænke sig at være kontaktperson, må meget gerne give besked til holdets træner eller skrive til mig på rohdebjoerch@yahoo.dk eller ringe til mig på 22173858

Glæder mig til samarbejdet.

Med venlig hilsen

Karina Rohde Bjørch

Del:

Nyheder