Flot sejr til herrerne hjemme over Roskilde

Pitch Handball

Roskildes hold består af nogle rutinerede herrer med liga erfaring.

Derfor var opgaven til dagens kamp, at holde et højt tempo. Det lykkedes også for drengene som specielt i første halvleg viste flot spil. Forspringet blev øget gennem hele halvlegen og holdet kunne gå til pause med en føring på 17-11. Specielt Jacob Kampmann viste med nogle fremragende skud, at han ville være med i kampen.

I anden halvleg fik Roskilde reduceret til 20-17, inden Nyborg igen kørte på og via 23-17 kunne køre en sikker sejr hjem på 32-23. Det skete med flot målmandsspil af Michael Bonden Nielsen, som lukkede af gennem hele kampen.

For Nyborg scorede Mads Mortensen 9, Kasper Andersen 7, Tim Sloth 6, Jacob Kampmann 5, Rasmus Bøye 3, Franklin Fernandes og Jonas Kampmann hver 1