Endnu en sejr i tæt kampprogram – opdateret

Pitch Handball

Damerne var tirsdag på besøg hos Horsens i den udsatte kamp. Den gode spil fortsætter og det blev til endnu en sejr på 26-17 og dermed konsoliderer pigerne sig i toppen.
Nyborgs sejr var aldrig i fare. Halvlegsføring til Nyborg på 13-10. I 2. halvleg blev der lukket helt af i en periode,  hvor holdet kom foran 19-10. Der blev endnu engang spare på kræfterne og der blev skiftet flittigt ud på Nyborgs hold. Bl.a. blev der masser af spilletid til Jeanne Sønderskov.
For Nyborg scorede Mia Svane Larsen 9 mål. Bibi Wad og Alberte Madsen scorede hver 4, Heidi Rasmussen 3, Louisa Dreier 2, mens Didde Tønder, Gitte Viskum og Jeanne Sønderskov hver zcorede 1 mål.
Den store prøve bliver allerede torsdag den 16.2, hvor holdet hjemme møder et andet tophold DHG. Det er kl. 19.15 i Nyborghallen