En weekend med masser af håndbold og Hygge

Nyborghallen var i weekenden fyldt med glade unger. Der blev spillet en masse håndbold, der blev heppet, leget, malet banner og meget mere.
Lørdag var der stævne for U5-U8. Når spillerne havde pause fra kampene på banen, blev der leget, dannet venskaber og fællesskaber i legezonen mellem banerne.
Klubbens Maskot Kalle var der det meste af dagen og delte masser af knus og High-five ud.
Efter hver pulje var færdigspillet, blev der delt medaljer ud til alle. En skøn lørdag med masser af glade børn og masser af håndbold.
Søndag startede dagen med kampe, U10 drenge, U12 pige b og U14 pige kæmpede om point på hjemmebane. I hal 2 havde vi inviteret Asylcenteret på besøg, hvor ca 25 børn kom forbi og legede med bold et par timer.
Kl. 13 deltog 50 ungdomsspillere fra U10 &u12 i et fællesarrangement, hvor vi startede med fællesspisning (Lottes lækre buffet) derefter var der workshops hvor der blev malet flotte banner og hvor man kunne lave slagsang. Derudover var der masser af tid til håndboldspil, leg og være med i kæmpe heppekor til U14 pigekampen og til Herresenior og Damesenior kampene.
En skøn weekend med masser af liv i hallen.
image

image

image

image

image

image

image

Del:

Nyheder