Den ventede sejr til herrerne hjemme mod Assens

Drengene er fortsat eneste ubesejrede hold i rækken og ligger på 1. pladsen. Assens er oprykker til 3. div. men har aligevel vist pæne resultater i de første kampe. Derfor var oplægget til kampen stor koncentration samt et solidt forsvar, som skulle danne grundlag for kontraangreb.

I første halvleg skulle forsvaret lige indstilles rigtigt. Drengene fik gang i kontraerne, men der blev sløset lidt i afslutningerne og de kunne gå til halvleg med en beskeden føring på 14-12. Assens overraskede ikke med deres spil. Der blev talt med store bogstaver i halvlegen og  det betød en skærpelse af koncentrationen. Drengene trak fra til 24-12. Assens formåede ikke at score i de første 18 minutter. Det skyldes ikke mindst Kasper Jocobsen i målet, som stod en flot kamp og specielt i 2. halvleg lukkede helt af for de afslutninger som Assens trods alt kom frem til. Slutresultat 30-18.

Mikkel Wichmann styrede angrebsspillet flot. P.g.a. skader og karantæne blev der alene brugt 8 markspillere som alle kom på tavlen.  Rasmus Bøye med 8, Andes Bo og Mikkel Wichmann med hver 6, Jonas og Jacob Kampmann med hver 3, Lars Pedersen 2 og Martin Hansen og Franklin Fernandes med hver 1 mål.

Del:

Nyheder