Damerne fik den første sejr

Pitch Handball

Efter 3 kampe uden point, hang nerverne uden på tøjet hos pigerne, da de tog imod Horsens.
1. halvleg gav føring på 15-12. I starten af 2. halvleg fik Horsens udlignet til 16-16 og trak yderligere fra til 21-19. Det gav endnu flere nerver hos pigerne og der blev igen lavet en del tekniske fejl.
Pigerne kom tilbage til 22-22 og 25-25 inden de kunne trække første sejr hjem med 27-25. I sidste kamp stod forsvaret solidt, mens angrebet svigtede. I dagens kamp kom der igen rigtigt gang i scoringerne, mens forsvaret ikke rigtigt fik fat i Horsens. Så nu skal begge dele fungere samtidig, hvis holdet søndag skal tage point fra Sanderum.

For Nyborg spillede Louisa Dreier, Mia Skov og Heidi Rasmussen en flot kamp. For Nyborg scorede Mia Svane 8, Heidi Rasmussen 5, Louisa Dreier 5, Bibi Wad 4, Didde Tønder 2, Mia Skov1, Sarah Riis 1 og Gitte Viskum 1