Ærgerligt nederlag til Damerne

Modstanderne fra Otterup havde vundet deres 2 første kampe rimeligt sikkert, så der var ventet en svær kamp for pigerne.
Holdene fulgtes ad gennem det meste af 1. halvleg, primært p.g.a. godt forsvar og godt målmandsspil af Pernille Andersen. Mod slutningen af halvlegen fandt pigerne ud af at de sagtens kunne være med Otterup og spillede en god gang bold og kunne fra 9-9- trække fra til halvlegsstillingen 14-10.
2. halvleg startede med en udvisning til Nyborg og det udnyttede Otterup til nogle hurtige scoringer og gik til 15-15 og fortsatte det gode spil til stillingen 16-20. Vores piger fik igen styr på spillet og fik udlignet til 20-20, inden Otterup kunne tage stikket hjem på straffekast til slutresultatet 20-21.
Vores piger viste, at de godt kan være med mod et hold, der regnes som tophold i rækken, så der skal nok komme point på tavlen. For Nyborg fik Gitte Viskum hjemmebanedebut og blev topscorer sammen med Alberte Madsen og Mia Svane. De scorede hver 5 mål. Didde Tønder scorede 3 og Heidi Rasmussen 2.
Torsted som meldte afbud til den 1. kamp har trukket holdet helt.

 

Del:

Nyheder