Målfest

Pitch Handball

SUS Nyborg U16 Drenge sluttede lørdag sæsonen af med endnu en sejr, og gik dermed ubesejret gennem 1. division A

SUS Nyborg-Øresund Håndbold 39-34 (20-18)
Det blev en ”angrebskamp” og målfest i begge ender, da SUS Nyborgs U16 Drenge lørdag spillede deres sidste turneringskamp i denne sæson – ikke mindre end 73 mål på 60 minutter – blev det til for de 2 hold!
Det var gæsterne fra Øresund Håndbold der kom bedst fra start med de første 2 scoringer. Efter små 10 minutter fik Chris Petersen dog udlignet til stillingen 6-6, og herefter gjorde især Emil Thorsen sit til med 8 scoringer i 1. halvleg, at drengene fra SUS Nyborg fik et lille overtag. Øresund gav dog ikke op, og mod slutningen af 1. halvleg var kampen igen helt lige ved 16-16 og 18-18. SUS Nyborg sluttede dog bedst af, og kunne gå til halvleg foran med 2 mål.
Hjemmeholdet startede bedst i 2. halvleg og fik hurtigt øget føringen med yderligere et par mål, og der var resten af kampen ikke tvivl om, at drengene ville vinde. For Jonathan Würtz gik der ”skydetelt” i den, og han nettede 12 gange alene i 2. halvleg, og i denne fase kom der også gang i kontraspillet med 3 mål af Anders Stuhr.
SUS Nyborgs U16 Drenge går således ubesejret igennem forårssæsonen, og klarede også denne sidste kamp i flot stil, selvom de på dagen måtte undvære deres skadesramte målmand Oliver Bram, der i øvrigt meget fortjent tidligere på ugen blev kåret som årets spiller på holdet, og også den ene af holdets trænere Mads Rydal, der var forhindret på grund af en skulderoperation.
Efter kampen blev holdet hædret som vindere af 1. division A med medaljer og pokal, der blev overrakt af en repræsentant fra FHF. En meget festlig afslutning på en forrygende forårssæson, hvor holdet også blev pokalmestre og vindere af Jyske Påske Cup i Vejle.
Efter sommerferien drager en stor del af drengene til forskellige efterskoler rundt om i landet, men vi er mange, der håber og tror på en genforening af holdet og de talentfulde drenge, når de bliver U18 spillere i sæsonen 2016/2017.
Kampens Målscorere: Jonathan Würtz 14 (2 på straffe), Emil Thorsen 9, Anders Stuhr og Chris Petersen hver 6 mål, Emil Støchkel, Daniel Jensen, Frederik Koch og Sebastian Sørensen hver 1 mål.